fbpx

Gratis verzending vanaf € 75,- & voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!

Home

Your moments, the perfect champagne

Ons doel? Boutique champagnes toegankelijk maken, zodat jij altijd de perfecte fles champagne in huis hebt. Of je nu wilt proosten op een speciale gelegenheid of juist op de kleine dingen. Het leven, dat vier je. Zo vaak als jij wil.

Wil je meer weten over onze boutique champagnes? Scroll dan verder of bestel ze direct hier »

Your moment in excellence

Champagne staat voor kwaliteit en beleving. Een mooie champagne voegt net dat beetje excellence toe aan jouw moment. Er bestaat echter een grote diversiteit aan champagnes. Voor verschillende momenten zijn dan ook verschillende champagnes het meest geschikt.

Benieuwd welke champagne het best past bij jouw moment? Lees dan verder, of bestel jouw champagne direct hier »

Diversiteit aan champagnes

Gratis bezorging vanaf 75,-

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden

Our excellence in moments

Toegankelijke, volwassen, complexe, krachtige of gebalanceerde champagne; elk moment vraagt om een andere stijl. Ook heeft iedereen natuurlijk zijn eigen voorkeur en smaak. Het overzicht hiernaast biedt inzicht in de stijl en smaak van elke champagne uit ons assortiment.

Elke champagne is geselecteerd op zijn superieure kwaliteit en karakteristieke smaak, passend bij een mooi moment om op te proosten.

Zo gaat onze strakke Blanc de Blancs van Bliard-Labeste goed samen met oesters. Onze krachtige Blanc de Noirs van Champagne Collard is heerlijk bij pate.
Onze gebalanceerde Cuvee Reservee van Champagne Bouché is de meest gekozen champagne voor momenten met grotere gezelschappen.

Al onze champagnes zijn gemaakt door kleinschalige champagne-boeren met passie voor hun product. Dit proef je in élke fles.

 

Your perfect champagne?

Vind je het lastig om te bepalen waar jouw voorkeur naar uitgaat? We maken je graag wegwijs in de verschillende champagnes. Zo kun je gebruik maken van de filters in onze webshop, zodat de champagne waarmee je proost, goed aansluit bij jouw moment.

Je kunt natuurlijk ook zelf ontdekken welke champagne het best past bij jouw smaak. Kies daarvoor voor een van de pakketten. Wij helpen je ook graag ‘spelenderwijs’ onze champagnes te ontdekken tijdens een van onze tastings.

Your moment in excellence, our excellence in moments