fbpx

Trouwen en champagne zijn de perfecte match! Voor alle verloofden, wedding planners en trouwlocaties hebben we diverse mogelijkheden voor de mooiste dag.

De perfecte huwelijkschampagne

Heb je al nagedacht over welke ‘bubbels’ je wil schenken bij de toast of tijdens de borrel? Want champagne komt in vele smaken. Wij hebben een aantal champagnes in ons assortiment die ideaal zijn voor jouw bruiloft. Wil je weten waar je aan moet denken voor de juiste keuze? Lees hier» alle Ins & Outs.

Young couple and their guests toasting with champagne during wedding reception in garden

Magnums & demi’s

De liefde beklinken met een fles champagne? Wist je dat je bij ons de Cuvee Reservee van Bouché ook als magnum fles (1,5 ltr) en als demi (0,375 ltr) kunt bestellen? Demi’s zijn perfect om aan het einde van de dag cadeau te geven aan je gasten, of om samen met alle gasten te ploppen op de liefde!

bouche gegraveerd

Persoonlijke tekst graveren

Wil je jullie huwelijkstoast en champagne moment vereeuwigen? Wij kunnen je champagne fles(sen) graveren met een persoonlijke tekst. Leuk voor het vieren van de trouwdag en jubilea! Onze blanc de blancs, 1809 en vintage champagnes zijn zeer geschikt om nog een aantal jaar te bewaren.

Tasting & proefpakket

Wat is er leuker dan samen met vrienden, familie of het bruidspersoneel de champagne die op de grote dag wordt geschonken uit te zoeken? Maak er een gezellige activiteit van door het organiseren van een tasting met verschillende champagnes of bestel een proefpakket om op elk gewenst moment heerlijke champagnes te proeven.