fbpx

Op zoek naar een uniek (kerst)kado, relatiegeschenk of bedrijfs-promotie?

Geef een van onze boutique champagnes kado en laat deze verpakken in een mooie champagne kist met persoonlijke boodschap.

“Champagne is always a good idea” want wie wordt er nou niet gelukkig van een heerlijk glas champagne? Dus wilt u iemand bedanken dan is een mooie fles champagne perfect. Zoek onderstaand uw favoriete champagne uit en vul het offerte formulier in met uw specifieke wensen.

Bouche-Cuvee-Reserve-800px-RGB

Bouche | Cuvee Reservee

Deze heerlijke champagne is uitermate geschikt voor veel verschillende momenten en smaakvoorkeuren. Een echte allemansvriend dus!

vanaf 27,95*

Coutelas 2

Coutelas | Fut de Chene

Op zoek om even echt iets anders dan anders te geven. Deze champagne met houtrijping heeft een mooie complexiteit.

vanaf 33,95* 

Bliard-goud-800px-RGB

Bliard-Labeste | Bulle d’Or

Goud van buiten en van binnen. Met deze fles geeft u naast een eye-cather, ook een volwassen en authentieke smaakbeleving.

vanaf 37,95*

Coutelas-1809-800px-RGB

Coutelas | 1809

Steel de show met deze unieke champagne. De handgebonden muselet en super elegante smaak maakt deze fles exceptioneel bijzonder.

vanaf 49,95*

*De getoonde prijzen (excl BTW) zijn per fles, inclusief bedrukte kist en op basis van > 100 stuks. Bestellen kan al vanaf 10 stuks en verzending kan naar 1 of meerdere adressen, alnaar wens. Wilt u een offerte op maat? Vul onderstaand offerte formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte formulier