fbpx

Gratis verzending vanaf € 75,- & voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!

Bubbels op je Bruiloft

Er is bijna niets feestelijkers dan als kersvers getrouwd stel met een glas champagne een toast uit te brengen op jullie huwelijk. Wil jij jullie gasten trakteren op een mooie champagne, een proeverij of hen bedanken voor hun aanwezigheid met een (demi) fles champagne? Of zijn jullie op zoek naar iets spectaculairders zoals een champagnetoren of het sabreren van een champagnefles? Alles is mogelijk bij House Du Champagne. We denken graag mee om van jullie bruiloft de perfecte dag te maken.

De mooiste dag met champagne

Een bruiloft is de mooiste dag uit het leven van zowel bruid, als bruidegom. Maak deze dag onvergetelijk met een mooie boutique champagne. Het proosten op jullie mooiste dag met een glas champagne geeft een feestelijke, luxe en bijzondere touch aan elke huwelijkstoast of -borrel. Wij helpen jullie graag bij het kiezen van de juiste champagne voor jullie bruiloft. Of het nou een toegankelijke champagne is waar elke gast op zelfs het grootste huwelijksfeest mee wegloopt, of juist een heel bijzondere champagne voor dat selecte gezelschap.

In stijl nagenieten

Balen dat de mooiste dag - de bruiloft zelf - alweer voorbij is? Niet nodig! Geniet met volle teugen na onder het genot van een goed glas champagne. Ook na de grote dag blijft er genoeg te vieren: het uitpakken van de huwelijkscadeaus, het bekijken van de foto's of video en het bedanken van en terugblikken met het bruidspersoneel. En dan hebben we het nog niet eens over al die jubilea die nog komen gaan! We hebben een ruim assortiment aan champagnes, waarvan een deel zelfs tot aan jullie tinnen huwelijk (10 jaar getrouwd) te bewaren is.

Vraag jullie offerte aan

Zijn jullie geïnteresseerd in de champagnes van House Du Champagne voor op jullie bruiloft? We bespreken graag samen hoe we op jullie perfecte dag de perfecte champagne kunnen schenken. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!