fbpx

Gratis verzending vanaf € 75,- & voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!

Bliard-Labeste
Bulle d’Or

33,50

Heb je een life-changing moment te vieren? Meet onze “Golden Oldie”! Zowel de fles, als de inhoud zijn bijzonder. Premier cru druiven, een gebalanceerde blend en minimaal vijf jaar rijping zijn een gouden combinatie.

20 op voorraad

Aantal

Beschrijving

Onze ‘Bulle d’Or’ is een soepele, maar toch rijke champagne met 40% Chardonnay, 40% Pinot Noir en 20% Pinot Meunier. De rijping van minimaal 5 jaar en natuurlijk de eye-catcher van een fles geven een koninklijke beleving. Deze champagne is dan ook voor de life-changing moments!

Specificaties

  • 40% Chardonnay / 40% Pinot Noir / 20% Pinot Meunier
  • Minimaal 5 jaar gerijpt
  • Soepel, maar rijk aan smaak
  • Dosage Brut
  • Regio: Vallée de la Marne

Extra informatie

Smaak

Soepel

Complexiteit

Gemiddeld

Schenken bij

Borrel

Champagne Bliard-Labeste

In het dal van het beroemde Hautvillers (het dorp waar Dom Perignon de allereerste champagne maakte in 1688) ligt het domain van de familie Champagne Bliard-Labeste. Sinds 1993 verbouwde en produceerde het echtpaar Dominique en Bernadette hun eigen champagnes. Onlangs hebben zij het stokje overgedragen aan hun twee zonen, Thibaut en Florian. Alle wijnvelden zijn ‘premier cru’, en samen met een bescheiden aantal boeren uit de buurt wordt er op kleinschalige wijze champagne geproduceerd. Hun Tradition Brut 'Privilege' is een toegankelijke champagne, met 25% Chardonnay, 35% Pinot Noir en 40% Pinot Meunier druif. Minimaal 3 jaar gerijpt, zorgt dit alles voor een zachte smaak. Deze champagne is authentiek op elk gebied! Hun Bulle d’Or is een super soepele en toch rijke champagne, met 40% Chardonnay, 40% Pinot Noir en 20% Pinot Meunier druif. Door de rijping van minimaal 5 jaar krijg je een koninklijke beleving. Deze champagne is dan ook voor de life-changing moments!