fbpx

Gratis verzending vanaf € 75,- & voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!

Bliard-Labeste
Privilège Premier Cru

29,50

In alle opzichten het begin van onze bubbels… Deze ‘hidden gem’ ligt verstopt in het dal van de geboorteplaats van champagne: Hautvillers. De methode Tradition Brut en de Premier Cru kwaliteit zorgen voor een authentieke smaakbeleving. Een toegankelijke champagne geschikt voor iedereen die begint met champagne drinken. Maar kijk uit, zodra je deze hebt geproefd, is champagne je nieuwe standaard!

14 op voorraad

Aantal

Beschrijving

De Privilège Premier Cru champagne van Bliard-Labeste is een super toegankelijke champagne, met 25% Chardonnay, 35% Pinot Noir en 40% Pinot Meunier druif. De rijping van minimaal 3 jaar maakt dit alles soepel en zacht. Deze champagne is authentiek op elk gebied!

Specificaties

  • 25% Chardonnay / 35% Pinot Noir / 40% Pinot Meunier
  • Minimaal 3 jaar gerijpt
  • Toegankelijke, authentieke smaak
  • Dosage Brut
  • Regio: Vallée de la Marne

Extra informatie

Smaak

Soepel

Complexiteit

Makkelijk

Schenken bij

Borrel

Champagne Bliard-Labeste

In het dal van het beroemde Hautvillers (het dorp waarover de mythe gaat dat Dom Perignon er de allereerste champagne maakte in 1688) ligt het domein van de familie Champagne Bliard-Labeste. Sinds 1993 verbouwde en produceerde het echtpaar Dominique en Bernadette hun eigen champagnes. Onlangs hebben zij het stokje overgedragen aan hun twee zonen, Thibaut en Florian. Alle wijnvelden zijn ‘premier cru’ en samen met een bescheiden aantal boeren uit de buurt wordt er op kleinschalige wijze champagne geproduceerd. Hun Tradition Brut 'Privilege' is een toegankelijke champagne, met 25% Chardonnay, 35% Pinot Noir en 40% Pinot Meunier druif. Minimaal 3 jaar gerijpt, zorgt dit alles voor een zachte smaak. Deze champagne is authentiek op elk gebied! Hun Bulle d’Or is een super soepele en toch rijke champagne, met 40% Chardonnay, 40% Pinot Noir en 20% Pinot Meunier druif. Door de rijping van minimaal 5 jaar krijg je een koninklijke beleving. Deze champagne is dan ook voor de life-changing moments!