fbpx

Gratis verzending vanaf € 75,- & voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!

Champagneproeverij

Ben je benieuwd naar onze bubbels en wil je graag meer leren over champagne in het algemeen of specifiek “onze” huizen? Tijdens een champagneproeverij op maat nemen wij je met passie en enthousiasme mee op reis door ons assortiment. In een intiem gezelschap of met je hele bedrijf, met of zonder bijpassende hapjes en altijd met champagnes die passen bij jouw smaak. Wij organiseren een champagneproeverij die volledig aansluit bij jouw wensen.

Ruiken, proeven, proosten

Tijdens een champagneproeverij leer je meer over hoe champagne gemaakt wordt, wat champagne bijzonder maakt, leer je te ruiken en proeven aan de hand van een zogenaamde aromacirkel en ontdek je meer over jouw eigen smaakvoorkeur. Uiteraard passen we ook de hoeveelheid kennis aan jouw gezelschap aan. Beginnende champagnedrinkers nemen we graag mee vanaf de basis. Organiseer je een champagneproeverij voor wijnkenners, dan gaan we met plezier wat meer de diepte in.

Plan jouw champagneproeverij

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken graag hoe jouw ideale champagneproeverij er uitziet en maken op basis daarvan een vrijblijvende offerte. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en champagnes, maar we organiseren al proeverijen vanaf €29,95 per persoon.