fbpx

Gratis verzending vanaf € 75,- & voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!

Een fles champagne als relatiegeschenk

Een fles champagne geven of ontvangen is een feestje. Champagne is dan ook een mooi product voor een relatiegeschenk. Daarvoor ben je bij House Du Champagne uiteraard aan het juiste adres. Want naast het leveren van boutique champagnes aan consumenten, leveren wij ook champagnes aan bedrijven. Champagne als relatiegeschenk kan bijvoorbeeld als bedankje, eindejaars- of nieuwjaarsgeschenk, of ‘gewoon’ omdat er iets te vieren valt.

Champagne als relatiegeschenk is altijd een goed idee

Relatiegeschenken zorgen voor een betere band tussen de ontvanger en het bedrijf of de persoon die het cadeau geeft. Een mooie fles champagne als relatiegeschenk kan de ontvanger extra positief verrassen vanwege de feestelijke en luxe uitstraling. En wist je dat relatiegeschenken onder de € 227,- per geschenk, per persoon fiscaal aftrekbaar zijn? Geef je een fles champagne cadeau aan je medewerkers, dan kun je tevens gebruik maken van de werkkostenregeling. Deze regeling maakt het mogelijk om een fles champagne onbelast cadeau te geven aan eigen personeelsleden.

Maar er zitten nog meer voordelen aan het geven van een fles champagne aan medewerkers, klanten of relaties. Een mooi relatiegeschenk als champagne zorgt bijvoorbeeld voor meer herhaalaankopen, een betere relatie, grotere naamsbekendheid én helpt je te onderscheiden van de concurrentie.

Meer weten over onze mogelijkheden? Bekijk de pagina: Relatiegeschenken

Een groot aanbod champagnes als relatiegeschenk

Of het nu gaat om een bedankje, nieuwjaars- of eindejaarsgeschenk of omdat je iets wilt vieren met je collega’s en partners, champagne als relatiegeschenk is altijd een goed idee. Een fles champagne heeft een exclusieve en feestelijke uitstraling waarmee je je waardering toont aan collega’s of relaties. Een luxe geschenkverpakking – al dan niet bedrukt met een bedrijfsnaam of logo – maakt het relatiegeschenk af. Bij House Du Champagne heb je de keuze uit een groot assortiment aan champagnes, passend binnen vrijwel elk budget. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om jouw relatiegeschenk bijzonderder en persoonlijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een luxe matzwarte geschenkverpakking, een extraatje als een champagnestopper of een mooie houten champagnekist, bedrukt met een bedrijfsnaam, logo en/of persoonlijke boodschap.

Wij ontzorgen jou volledig

Wij denken graag met je mee! Of het nu gaat om het kiezen van de juiste champagne of om het ontwerp van het houten champagnekistje: we staan voor je klaar met persoonlijk contact en onze uitgebreide kennis en ervaring. Ook de levering regelen we volledig, zelfs bij elke ontvanger op een apart adres. Dankzij onze grote eigen voorraad kunnen we meestal op zeer korte termijn leveren.

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in een mooie champagne als relatiegeschenk? Bekijk de pagina relatiegeschenken voor meer informatie of vul vrijblijvend onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.