fbpx

Gratis verzending vanaf € 75,- & voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!

Fête du Champagne x House Du Champagne

Opening van het  zonnige champagneseizoen

Tijdens het Pinksterweekend (16 t/m 20 mei) viert House Du Champagne de start van het zomerseizoen bij Fête du Champagne in Amsterdam. Ben jij erbij? En nog leuker, neem je kind(eren) of hond gezellig mee. Aan hen heeft Fête namelijk ook gedacht!

Fête du Champagne is een festival in volledig Franse sferen. Naast champagne drinken valt er vanalles te beleven. Wat denk je van een potje Petanque met je date? Oesters proeven in goed gezelschap? Of je kennis testen tijdens de Franse quiz? Altijd al een fles willen sabreren? Kan gewoon! Overdag geniet je van Franse chansons, ‘s avonds gaat het dak eraf met goede dansmuziek. De wintereditie afgelopen najaar was al een groot succes, maar deze zomereditie wordt nog grootser aangepakt. Nog meer stands, acts en culinaire Franse gerechten. Kortom een fête dat je niet wil missen!

Proef onze champagnes tijdens Fête du Champagne

Benieuwd naar onze champagnes? Kom proeven! Tijdens Fête du Champagne staan onder andere de volgende hardlopers op het menu: De Blanc de Blancs van de familie Bliard-Labeste, de Blanc de Noirs van champagnemaker Henri Chauvet, de huisfavoriet Louis Victor van A.D. Coutelas en uiteraard een mooie special; 1809 van hetzelfde huis. Deze champagne heeft eerst 9 maanden op hout gerijpt en daarna ruim 10 jaar op fles. Omdat er geen malolactische fermentatie heeft plaatsgevonden, zijn zachte fruittonen behouden gebleven. De muselet van touw is met de hand gebonden volgens een geheime techniek die door de familie van generatie op generatie wordt doorgegeven. Een volwassen, stijlvolle en bijzondere champagne in een bijzondere fles dus.

Praktische informatie

Locatie 

Het Rembrandtpark in Amsterdam is een prachtig uitgestrekt park en heeft alles in zich om een intieme sfeer te creëren. Je waant je in een groene omgeving die goed bereikbaar is met de fiets, auto en OV.

Tijden
Donderdag 16 mei,  15:00 – 23:00 uur
Vrijdag 17 mei, 15:00 – 23:00 uur
Zaterdag 18 mei, 12:00 – 23:00 uur
Zondag 19 mei, 12:00 – 23:00 uur
Maandag 20 mei, 12:00 – 22:00 uur

Kaartverkoop

Je koopt al een kaartje voor €19,50 en daarvoor krijg je een coupe of tulip (die je mag houden) en een welkomstglaasje bubbels. Ga naar de website van Fête du Champagne voor meer informatie en om een kaartje te scoren.