fbpx

In het dal van het beroemde Hautvillers (het dorpje waar Dom Perignon de allereerste champagne maakte in 1688) ligt het domain van de familie Bliard-Labeste. Sinds 1993 verbouwt en produceert dit echtpaar hun eigen champagnes. Op het moment wordt het werk overgedragen aan hun twee zoons, Thibaut en Florian. Alle wijnvelden zijn ‘premier cru’, en samen met een bescheiden aantal boeren uit de buurt wordt er op kleinschalige wijze champagne geproduceerd.

Hun ‘Tradition Brut’ is een toegankelijk champagne, met 20% Chardonnay, 40% Pinot Noir en 40% Pinot Meunier druif. Minimaal 3 jaar gerijpt, zorgt dit alles voor een zachte smaak. Deze champagne is authentiek op elk gebied!

Hun ‘Bulle d’Or’ is een super soepele en toch rijke champagne, met 40% Chardonnay, 40% Pinot Noir en 20% Pinot Meunier druif. Door de minimale rijping van 5 jaar krijg je een koninklijke beleving. Deze champagne is dan ook voor de life changing moments!