fbpx

Your moment, our perfect champagnes - pairing

Champagne komt in vele smaken en stijlen. Daardoor is niet elke champagne geschikt voor elk moment. Al onze champagnes zijn geselecteerd voor een bepaald moment. Hieronder lichten we er een aantal uit die perfect zijn voor deze zomer.

house-du-champagne-slider_buiten-tafelen

Champagne Bouche | Cuvee Reservee

Deze elegante champagne heeft een rijke en gebalanceerde smaak. Een heerlijke champagne geschikt voor feestelijke momenten met veel verschillende mensen (en dus smaakvoorkeuren) zoals bruiloften, verjaardagen en tuinfeesten.

Champagne Copin Jr | Cuvee Rose

Deze verfrissende rosé champagne, met soepele afdronk, is super geschikt voor een warme zomerse dag. Ideaal om mee te nemen voor een dagje strand of op het terras. ‘Hello sunshine’, laat de zomer maar beginnen!

Champagne Copin Sr | Millesime 2006

Deze millésimé champagne (vintage 2006) heeft krachtige en tegelijkertijd ronde tonen. Super bij een zonnig en rijkelijk moment op vakantie of bbq in de tuin. Proef de Franse zomer van 2006!

Tasting Package | Spring & Summer

Speciaal voor deze zonnige periode hebben we een tasting package samengesteld van deze drie heerlijke champagnes. Dus maak je klaar voor de fijnste tijd van het jaar! Nu met gratis verzending en House Du Champagne-stopper.

 

HdC Beeld strand origneel bewerkt - glas rose web1905px
house-du-champagne-slider_proosten-boot

Champagne Bliard-Labeste | Tradition Brut

Deze super toegankelijke champagne heeft een authentieke smaakbeleving. Het is geschikt voor elk moment op de dag (waaronder ook het ontbijt ;-)) en heerlijk bij de vrijdagmiddag borrel.

Champagne A.D. Coutelas | Fut de Chene

Door de mooie complexiteit daagt deze champagne je uit van de eerste tot de laatste bubble. Het gaat perfect met iets hartigs en daarom een ideale start van een bijzondere lunch of diner.

Tasting Package

Wil je altijd de perfecte champagne koud hebben liggen voor de meest voorkomende momenten; borrels, feestjes en diners? Deze tasting package is speciaal hiervoor samengesteld. Nu met gratis verzending en House Du Champagne-stopper.

Full Package | Spring & Summer

Wil je echt op elk moment kunnen proosten deze zomer periode? Bestel dan de Spring & Summer full package en ga proostend de zomer door!

HdC_Beeld_loung_woonkamer_bewerkt klein