fbpx

Gratis verzending vanaf € 75,- & voor 17:00 besteld = vandaag verzonden!

Januari 2015 – House Du Champagne oprichter Robert logeert met goeie vrienden in een pittoresk Airbnb in de Champagnestreek. Daar vinden ze tot hun grote genoegen een fles champagne als welkomstcadeau. Ze ontkurken de fles, schenken hem uit en vallen bijna om van verbazing: dit is een knaller van een champagne! Robert is vastbesloten: deze fantastische hidden gem moet hij naar Nederland brengen. Zelfs nuchtere Nederlanders zullen genieten van dit prachtige product!

Gedreven door zijn passie voor champagne ontdekt en proeft Robert steeds meer lokale champagnes. Hij maakt een selectie van de beste champagnes van lokale boeren en gaat intensief met hen samenwerken om zo een toegankelijke prijs te kunnen bieden. En zo ontstaat House Du Champagne: geboren uit liefde, met een passie om iedereen op laagdrempelige wijze kennis te laten kennis maken met een superieur product. In iedere koelkast een fles champagne. Altijd.

Deze passie en missie zijn precies wat Gerben, Joost, Kiki en Martine onmiddellijk aanspreekt wanneer zij in 2023 met Robert in contact komen. Robert besluit het stokje over te dragen en deze vier enthousiastelingen bruisen van het enthousiasme om de liefde voor champagne te verspreiden. Met elk hun eigen expertise en de gezamenlijke traditie om te proosten op de mooie momenten, is House Du Champagne bij hen in goede handen.