fbpx

Trouwen en champagne zijn een perfect match! Voor alle verloofdes, wedding planners en trouwlocaties hebben we diverse mogelijkheden die super zijn voor DE ideale dag.

De perfecte wedding champagne

Heb je al nagedacht over wat voor ‘bubbles’ worden geschonken bij de wedding toast? Want champagne komt in vele smaken. Wij hebben een aantal champagnes in ons assortiment, die ideaal zijn voor een bruiloft. Wil je weten waar je aan moet denken voor de juiste keuze? Lees alle Ins & Outs hier»

Young couple and their guests toasting with champagne during wedding reception in garden

Magnums & demi’s

De liefde beklinken met een grote fles champagne? Hiervoor hebben wij magnum flessen (1,5 ltr) van onze Cuvee Reservee. Ook zijn deze in demi (0,375 ltr) te krijgen, net als een aantal andere van onze champagnes. De demi’s zijn bijvoorbeeld super om kado te doen, of om gezamenlijk met alle gasten te ploppen op de liefde!

bouche gegraveerd

Persoonlijk tekst laten graveren

Wil je jullie wedding toast en champagne moment vereeuwigen? Wij kunnen je champagne fles(sen) laten graveren met een persoonlijke tekst. Ook leuk voor het vieren van de trouwdag in latere jaren erna. Onze blanc de blancs, 1809 en millesime champagne zijn zeer geschikt voor het nog een aantal jaren bewaren van deze champagnes.

Tasting & proefpakket

Wat is er leuker dan met vrienden, familie en/of het bruidspersoneel de champagne die op DE dag wordt geschonken van te voren samen uit te zoeken. Maak er een mooie activiteit van door het organiseren van een tasting of bestel een proefpakket om op elk gewenst moment zelf heerlijke champagnes te gaan proeven.